топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
17.08.2018 14:43:00

Пісенний Спас 2018

Пісенний Спас 2018

Міжнародний музичний фестиваль Пісенний Спас-2018 у Житомирі розпочато!

Щойно відбулося жеребкування учасників, і зараз на Михайлівській проходять виступи конкурсантів. Також відсьогодні в рамках фестивалю працює ярмарок народних майстрів,

- повідомляє FreshNews з місця події.

Солістка гурту «Фрістайл» Ніна Кірсо зараз знаходиться у комі(.

Вже завтра, 18 серпня, на літній естраді «Ракушка» відбудеться благодійний концерт на підтримку Ніни Кірсо. Всі кошти, виручені від продажу квитків на завтрашній концерт, будуть направлені на підтримку здоров'я та реабілітацію співачки.

У благодійному заході візьмуть участь: гурт "Фрістайл", Ольга Сумська, Іво Бобул, Віталій Козловський, Петро Чорний, Володимир Моісеєнко і Володимир Данилець, Анатолій Гнатюк, Ауріка Ротару та багато інших відомих українських та зарубіжних зірок.
У день народження Володимира Шинкарука — 19 серпня відбудеться фінальний галаконцерт, де глядачів вражатимуть переможці конкурсу «Пісенний Спас-2018» та всесвітньо відомі зірки: Ірина Шинкарук, Ніна Матвієнко, Віктор Павлік, Ілларія, Алла Попова, гурт "Фрістайл", Ярина та Олександр Яремчук, Анжеліка Рудницька, Каріна Плай, "Navigator", Поль Манондіс, Бруно Маккарі (Італія), Володимир Талашко, "Красотки", Юрій Градовський, Вадим Крищенко та багато інших)).

P.S. Квитків на завтрашній та фінальний галаконцерт вже майже не лишилося - близько 5-ти штук тільки є в наявності у касі, але якщо дуже поспішити, ще можна встигнути придбати квиточки.

ОНОВЛЕНО /ВІДЕО _ 19 серпня _ Святковий галаконцерт/:

ФОТОРЕПОРТАЖ:





свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT